Småkryp -.-




Blä
för småkryp som inte vill flytta på sig! På väg hem från en dag i garaget (roligare ställe än det låter faktiskt) sitter det ett litet äckel på bilrutan. HELA vägen hem! Stark måste den lille skiten varit också, blåser ju ganska bra när man åker bil. Den hade säkert sugproppar under "fötterna". Känselspröten eller varenu heter fladdrade i vinden. Bara väntade på att dem skulle flyga av. Men icke! Tyckte änna lite synd om den. Bara satt där i den hårda vinden. Snålskjuts. Tänk att vara så liten. Usch och fy.

Som vanligt: nu till sista rökpinnen sen natti!

PUH!



Idag var vi på sjukhuset i Uddevalla med min lille Seven. Var ju lite oroliga med tanke på hans andfådda andning titt som tätt. Han lungröntgades för ett par veckor sen och idag ultraljudade dem hjärtat, tog EKG och syreupptagning eller va´re nu hette. Allt såg skitbra ut!! Andningen har för övrigt blivit mycket bättre!

Mina kära, "gamla" vänner Anna och Karina var här en sväng idag. Har inte träffat dem på 100 709 år så vi hade en del att snacka om. Karina, det tråket, har flyttat till Skaune och Anna (förr Dumle) ska flytta till Götlabörg. Alla flyttar härifrån. Jag förstår dem i och för sig på ett eller några sätt. Varför sitta fast i Lysekil när det finns så jävla mycket fler städer att upptäcka? Frågan är då: -Linda, varför i skiten är du kvar här? Hmm... Vet faktiskt inte... Eller jo, dels bor hela min familj här och så familjekär som jag är så har jag svårt att slita mig från dem. Speciellt efter vad som hände förra året. *Tänker på dig min älskade Bonnie-snutta*.
Sen så har jag ju min älskade son. Kan inte bara flytta då. Kan, kan jag ju men vill vara helt säker på vart jag vill bo i såna fall och inte bara flytta "för att". Jobb finns det ju inte heller nånstans typ så njaee, jag stannar in the Lysekil ett tag té. Inte för att det finns gott om jobb här heller menee.. aa.

Iallafall, när vännerna var här idag fick det mig att tänka tillbaka på den gamla goa tiden. Saknar den faktiskt ibland. Riktigt mycket. Men.. Den tiden är förbi och jag har börjat ett nytt liv med min älskade pojk. Han är värd allt!

Näh, nu blire sista ciggen sen natti, natti!

Yepp. Jag. Ultrablond. Smal(are). Scannad bild.
Jag. 2001? Ultrablond. Smal(are). Scannad bild, därav den snygga texten på soffan!

Yeye...



<3Se7en<3


Jepp,
då har jag skaffat mig en sån häringa blogg dårå. Vette fasen hur ofta jag kommer ha tid att uppdatera med tanke på sonen min, Seven. Han kräver ju ganska mycket tid av mamma Linda! Just nu sover vilden.
Tio månader blir han snart! Tiden går fort, fort. Ibland kan jag inte fatta hur liten han har varit. Han är ju fortfarande liten och kommer säkert alltid vara bebis i mina ögon! Tror det är så för nästan alla föräldrar.

Nä, ska spela lite nu. Passa på för kommer inte ha en lugn stund om en stund!

Haare!

//LaLinda.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0