.:Jazzzååå:.

Uppdatering av blogg har varit jäkligt dålig på sista. Har haft fullt upp... Typ... Seven har ju börjat sova middag endast EN gång per dag nu. Så innan och efter middagssovningen är det verkligen fullt ös här! Han tröttnar skitfort på sina leksaker så måste underhålla honom för det mesta. Haha, nu lät det säkert som att jag aldrig leker med honom och bara tycker det är jobbigt när jag gör det. Men så är det inte. Seven är en sån unge som älskar att få uppmärksamhet heeela tiden. Men vilka ungar gör inte det?
Just nu sitter plutten på sin "nya" gula stol och tittar på "Linus på linjen". Fick skaffa det på dvd då det går så sällan på tv och pöjken älskar denna skrikande, blåa gubbe med vita streck runt sig! Skitglad är jag för det för då kan jag koncentrera mig på annat som t.ex rolig disk (tur då att man har diskmaskin) och städning mm. Och datorn såklart ;)
I fredags brände sig min stackars plutt, i handflatan, på en jäkla ugnslucka. Han fick en avlång blåsa strax under fingrarna. Stackars mammas. Han grät en stund men det gick tydligen över ganska fort. Den har spräckt nu och fortfarande inget gnäll. För den sakens skull iallafall!
Nä, nu står han här och gnäller igen så får la avsluta... Inte ens Linus magiska krafter hjälpte denna gången!

Heyhey!

RSS 2.0