. : M i n A n d r a ( / T r e d j e ? ) : .

Mors dag.

Andra med Seven på utsidan och tredje om man räknar med den stunden han fanns på insidan!

Fick en jättefin blomma av Kenneth och min underbara pojk idag. Minns dock ej vad blomman heter. Skitfin iallafall. Hoppas jag har samma tur med den som jag brukar ha med andra växter. Har verkligen inte ärvt min kära mors gröna fingrar men ändå överlever mina blommor på nåt sjukt sätt. Dem glöms lätt bort. Ok, erkänner att jag är lite lat med att vattna också. Men tydligen så störs dem inte av det.

Seven och jag åkte ut en sväng till hans mormor och morfar idag för att gratta mamma/mormor. Seven hade ritat en sån fin streck-teckning till henne! Hon blev såå glad!


Nej, nej, nej. Nu är tiden sen. Sista ciggen nu sen söva.

Natti!

. : M a r d r ö m : .

Inatt drömde jag en dröm jag ALDRIG vill drömma igen; Seven och jag är nere djupt, djupt i ett stort hav. Vi håller därmed på att drunkna. Jag försöker ge Seven luft genom "mun-mot-mun". Sen kommer jag på att det är bättre att hålla fast vid den metoden och andas in och ut i Sevens lilla mun så vi båda får klara oss på den lilla luft vi har kvar i våra lungor. Vi gör detta medans vi simmar upp mot ytan. Eller, jag simmar och håller Seven samtidigt.
Ser ytan. Simmar fortfarande uppåt. Kommer aldrig närmare. Når aldrig ytan. Troligen vaknar jag sen för jag minns inget mer efter det.

Kikade i mitt drömlexikon vad detta kunde betyda. Detta fick jag fram:

Drunkna, sjunka ner; Drunknig i en dröm kan upplevas som en mardröm eller ha positiv inverkan. Att sjunka ner (som vi dock ej gjorde i denna dröm) i vatten innebär symboliskt att sjunka ner i det undermedvetnas strömmar för att få insikt. Smärtsamma känslor kring att inte få luft kan vara tidiga minnen från födelseögonblicket som kan aktiveras och bearbetas i drömvärlden. Det kan handla om att känna sig kvävd eller kringskuren i verkliga livet, att det finns ångest och svåra känslor som är svåra att förstå och bemästra. Drömmar om att drunkna kan också vara tydliga varningssignaler om att det är fara å färde i ett specifikt sammanhang.

Räddning, undsättning; Att bli räddad eller att själv rädda någon är en beskrivning av att ha genomgått en nödvändig inre process för att lösa en psykologisk komplikation - man har med andra ord räddat sig själv. Det är högst troligt att händelser i det verkliga livet har stärkt processen. Att bli räddad med helikopter ute till havs eller i en svårtillgänglig terräng är en bild av den förmåga man har att hitta viktiga saker hos sig själv som varit >>försvunna<<. Räddning ur djupa vatten kan också vara en bild av födande, särskilt om drömmaren är en kvinna.

<3 Mammas <3

. : T i d e n . R ä c k e r . I n t e . A l l t i d . T i l l : .

Nä, så är det. Har helt enkelt inte haft tid att uppdatera. Har egentligen inte tid nu heller då jag måste sova!
Men lägger här upp en härlig bild på min lille plutt med en boll i byxan! <3



Natti!

. : H o p p e t . F i n n s . A l l t i d . D ä r : .

Jag tror att saker och ting håller på att ordna upp sig nu. Hoppas på det iallafall. Just nu ser det ganska ljust ut.
Äntligen.
Kanske kan få må någorlunda bra igen.
Åå, hoppas verkligen!



Se7en med mammas Maiden-t-shirt <3 Han blir allt en liten hardrocker!

. : P e o p l e = S h i t \ N o t . A l w a y s . T r u e : .

Shit vad folk är snälla ibland. Seven har varit så bortskämd i två dagar nu. Varje dag egentligen men extra mycket just dessa två dagar.
Igår fick han en cykel (!) av Ingegerd och Peder. Skitfin! Svart är den med eldsflammor på. Stödhjul t.o.m! Den blir perfekt för honom sen när han ska börja cykla. Runt 3 år eller nåt skulle jag tro.
Men det var inte slut där, idag fick han ÄNNU en cykel! Av Jocke. Skitfin den med. Denna är lite större än den första så här behöver vi inte skaffa någon cykel till lilleman på flera år!
Jo, så fick han maaassa kläder och leksaker med. Lego och massa andra saker. Jag hade MINST lika roligt som Seven med dem "nya" leksakerna! HA! Det blir nästan som Julafton varje gång för både mamma och plutt.

Annars har det väl inte hänt så mycket mer än det vanliga. Jo förresten, min son, stålpojken Seven, reste upp en liggande trästol idag. Helt själv! Dem små måste verkligen ha dolda krafter! Ibland kommer han bärandes på sin lära-gå-vagn! Fan vad han förvånar mig ibland den lille. Mammas <3

Neh, snart sova. Först lite Farkle. Ja, jag är beroende. Nästan. Iallafall på kvällen/natten då jag får mig lite egentid.

Natti!


RSS 2.0