En sån kväll!

Hade jagat folk som en vilde till festen i lördags! Gav upp lite på fredagen då nästan ingen ville/kunde komma. Så som det såg ut då var det jag, Sofia, Jozzan+kompis som var säkra. Kenneth och grabbarna skulle ut i Dodgen och glida runt men det hade hänt något med den så pappa och Kenneth hade varit uppe i garaget och försökt fixa den i ca 5 timmar. Ingen lycka där. Så otur för dem, tur för mig för helt plötsligt blev vi skitmånga på festen hos moi! Så tur för dem ändå.
Min lille Seven lämnade vi hos mamma som skulle sitta barnvakt, trots ett litet ryggskott som hon fick ett par dagar innan. Som tur var la det sig ganska bra till lördagen. *Tack mamma* <3
Först var det bara jag, Kenneth och Magnus som gick runt och "smuttade" på våra öl. Sen kom Jozzan och Helene (Helena?), sen bara det droppade in folk.
Vi provade min kära cigarettpipa som jag så fint kallar den. Den ser ut som en väldigt mycket mindre vattenpipa. Blä iallafall, ciggen smakar inte alls gott i den... Kanske får röka in den lite först!
Satt inne några timmar trots det varma vädret men sen gick vi ut till uteplatsen, perfekt att sitta och öla där. Ser hela Rosvikstorg därifrån.
Runt 24-tiden är vi redo för att gå till Sjökanten. Tar först ut pengar vid närmaste automat. 80 spänn kostar ju stället att gå in på! Rena rånet! Men kom in gratis, hähä.
Det blev ju naturligtvis bråk/tjafs mellan ett gäng och några jag kände (nämner inga namn p.g.a att vissa kan ta åt sig och tycka, såklart, att det inte var dem som gjorde fel). Jag själv märkte däremot inte av bråket/tjafset då jag var helt upptagen med att ha roligt, vara självisk, dansa och dricka öl!
Vi stack från krogen vid 3 då den stängde. Irrade runt borta vid taxi med Sofia och Christer. Minns inte riktigt när jag kom hem men tippar på runt 4, halv 5 nån gång. Spydde som en gris hemma. I toaletten såklart. Mådde skit men det var helt klart värt det! Det händer ju inte så ofta längre att jag festar så man får la tåla lite illamående!
Grym kväll iallafall! Tack till alla! Cathy, synd att du inte kunde vara med... "/
Min bier!

Snålgäst

Delise und jag


Gnäll.

Sitter här nu och lyssnar på lille Sevens gnäll. En sån gnällig unge jag fick! Men han är ju bäst ändå. Världens finaste unge.
Det var ju det jag sa, att jag inte skulle ha tid att uppdatera den här jävla bloggen. Är man mamma så är man!
Just nu sitter min Sjua framför grinden som vi fick sätta upp för att skärma av storarummet från hallen. Så nu är det rummet (storarummet, som andra även vill kalla för vardagsrum) iallafall nästan helt barnsäkert. Eller, säkert är det ju men finns vissa grejer jag måste hålla koll på när han är i närheten. Pillar på allt!! Shit vad jag springer efter den söta ungen!
Nä, ska byta blöja på lillen och försöka somna honom. Om han nu vill...


Japp, det ville han minsann! Men det tog allt en stund. Han kan vara så svårsomnad emellanåt... Försöker verkligen att inte bli irriterad. Hoppas han sover länge nu så jag kan få lite egentid.

Ska lira lite Betapet nu så hare!


Se7en, 4 dagar gammal.
Bild från BB (Neonatalvården).
                Bild från BB (Neonatalvården).

RSS 2.0