.:YouThinkYouKnowHim/HerButYouReallyDon´t:.

Jag fick idag (torsdag) reda på att en kompis från den vilda fattigare tiden har gjort en mycket, MYCKET grym sak. Riktigt ruttet alltså. Då det är så jäkla pissigt vill jag inte ens skriva vad det handlar om. Roligt för er att läsa då, eller hur? Nä, men det var det värsta jag har hört på mycket länge och kan än inte fatta att han gjort så. Mycket trodde och visste jag om honom men aldrig för min själ det här! Finns verkligen inte så mycket mer att skriva om detta just nu. Kommer fan få mardrömmar. Kan ju alltid hoppas på att allt är en överdriven lögn. Ryktena i denna stan är verkligen inte att lita på. Även om det kommer från ganska säkra källor.

Mardrömsdags. Natti.


Btw, fredag blev det för några timmar sen. 26:e. Jag. Ett år äldre. Igen! Congrats till moi.


Kent-box Innehållande historik plus alla (10) album, även osläppta låtar!
Dock ej senaste albumet "Röd".
Den ska inhandlas separat. Snart förhoppningsvis.

.:FilmomanenLinda:.

Kollade på en skräck vid namn "Penny Dreadful" häromnatten. Bra var den och faktiskt min typ av film. MEN, den var inte så annorlunda än andra skräckisar. Det enda som kanske skilde sig lite, från andra filmer i samma genre, var att mestadels av filmen utspelar sig i en bil. Men man får samtidigt se mycket runt om och utanför denna bil så det blev liksom inte tråkigt ändå som det kanske kan låta. Jag störde mig på en del grejer också, som är SÅ självklara att man INTE gör och saker man gör istället, i en sådan situation som denna stackars tös hamnade i. Men i och för sig, om hon nu hade gjort allting rätt från första början hade det troligtvis blivit en ganska kort och meningslös film. Slutet var så typiskt. Så som i stort sett alla amerikanska skräckfilmer slutar. Så det kom ju inte som en chock precis att det slutade som det gjorde. Misstänker en 2:a. Eller kanske inte förresten. Kunde berättat mer om filmen men då blir det inget intressant för er som kanske beslutar er för att checka denna rulle. Så gillar ni skräck (som man inte riktigt hoppar till av, av rädsla men mer "myser" och sitter lite på helspänn till) ska ni absolut kolla in denna.

Väntar fortfarande på den skräckfilm som kommer skrämma skiten ur mig! En som faktiskt funkade ganska bra var "Paranormal Activity". Fattade aldrig riktigt om den var verklighetsbaserad. ? . Den var grym iallafall!

Måste nämna också att Avatar är en grymt bra film! Ni som inte tycker samma kan slänga er i väggen!

Vad skulle jag gjort utan filmer i mitt liv? Innan min älsklingsplutt Seven kom, drog jag filmer säkert varje dag. Inte lika ofta nu tyvärr, då Seven somnar ganska sent på kvällen. Är glad om jag kan klämma 3 rullar i veckan nu.

Nä fan, nu ska jag sova. Ögonen svider. Natti.


<3
Mammas plutt <3




.:Dammsugning:.

Dammsugning är verkligen ingen lätt göra när man har en springande Seven runt dammsugaren hela tiden. Fick mig ett litet utbrott förut då jag inte pallade mer. Han drog ur sladden, la sig över dammsugaren, ryckte i sladden återigen och sprang runt och härjade. NU kan jag skratta åt det för det är ju ganska roligt egentligen men just då var det fan inte skoj. Synd på ett sätt att han inte har kvar spjälsängen i sitt rum. Jag brukade sätta honom i den då jag var tvungen att göra viktiga saker, som att dammsuga! Nu har han ju en stor jäkla säng som jag troligen aldrig behöver byta om han inte blir fetare än 120 cm och längre än 2 meter lång.
Den 10:e februari var vi på BVC och då vägde plutten 11370 g och var 81,5 cm lång! Så det är ju en bit kvar tills han växer ur den sängen.

Seven och jag var på kalas för Cathys töser Angelina och Ariana i söndags. Det dansades, skreks, slogs, revs och ramlades. Men vi hade kul ändå! Vi båda tackar för ett jätteskoj kalas!



.:Som en bajskorv i bålskålen:.


LaLinda, nyår 2oo9/2o1o

Fan vettu... Har börjat med järntabletter igen. Gick på dem sist när jag var gravid. Får hoppas att allt ordnar sig nu. Orkar inte med all skit som händer med min kropp. Tänk vad en graviditet kan göra med en egentligen! Tycker att alla andra som fött barn har "återhämtat" sig ganska fort ändå. Men inte jag. Nej, nej.
Mår fan inte bra heller... Vissa stunder är det skitbra med det mesta men sen kommer allt över mig, att det är som det är och då rasar jag igen. Tur att jag har min lille Seven som lärt sig att kramas och pussas! Mamma kan behöva lite kärlek ibland!
Är så trött på folk med... Tycker att jag tjötar om det ofta men vad fan, seriöst? Märker ni inte att ni beter er som en röv skiter? Nu menar jag verkligen inte att jag är perfekt och mitt sätt att vara och tänka är det enda rätta men hur fan kan nästan en hel stad bli så vrickad? Om ni "icke-Lysekilsbor" vill veta vad jag menar så flytta hit och känn stadens magiska atmosfär. Helt underbar. Tur egentligen att jag inte umgås med så många längre. Då hade jag nog inte pallat skiten.
Orkar ej klaga mer. Blir depp. Over and out.

(Btw, Cathy, om din blogg. Skriv om vad fan du vill! Älskar att läsa om dina ungars bravader så uteslut dem inte helt! <3)

Peace <3

RSS 2.0