.:VinnarenÄrJag:.

Sitter och lyssnar på mitt kära Spotify. Låten som spelas just nu är Ayo Technology med Milow. För det får jag faktiskt erkänna; jäkligt bra låt. Lyssnar inte så ofta på sån musik nu för tiden då jag mest lyssnar på hårdrock.
Påtal om hårdrock; nu spelar vi White Lion - Don´t give up. Otroligt bra band.
HÖ! Berättade jag att jag har vunnit något för en gångs skull?! Iallafall, Ginza hade en tävling på nätet där man skulle svara på en fråga. Frågan löd något i stil med: "Vilken genre spelar Dream Theater?" Så jag tänkte, äh vad fan, jag chansar, vinner aldrig nåt ändå men kan vara kul att vara med iallafall. Så jag svarade: Progressive Metal (såklart). Den 20 juli hade jag fått svar från Lisa på Ginza. Hon grattade och berättade att jag hade vunnit tävlingen! Men, dålig som jag är på att läsa min mail, så kollade jag för bara nån vecka sen. Fattade ingenting först och bara satt där. Fick för mig att det var skämt och hej och hå. Men nä då! Jag hade verkligen vunnit! Priset? En Ernie Ball-gitarr från Sterling!!! Inte för att jag kan spela men ändå. JAG VANN! Tydligen är det en sån gitarr som John Petrucci i Dream Theater använder.  Enligt Ginza då. Så jag ska få låna ett "hänga-upp-gitarr-på-väggen-stativ" av Magnus. För på väggen får den hänga och damma. Skoj, skoj för mig!

Nu spelas Mötley Crüe med låten Smoke The Sky och det får bli den sista för nu ska jag sova! Lillgrabben ska la ha välling om några timmar.

Natti, natti!

.:LitenPojk1År:.

Ett av dem första korten på älsklingsSjuan!

Yepp, min plutt fyllde 1 helt år i torsdags! Helt ärligt, fattar verkligen inte var tiden tar vägen. Var det inte bara några veckor sen som jag kände av dem första värkarna? Ja men, den historian har jag ju inte berättat! Eller? här kommer den iallafall:
Tisdagen den 5:e augusti, på kvällen nån gång, vi är i garaget (som vanligt), vi sitter där man röker, utanför lägenheten. Yeye, dem HAR faktiskt en lägenhet I garaget. Och med 'dem' menar jag Ragnhild och Hasse (Kenneths mamma och hennes gubbe).
Jo, där iallafall känner jag plötsligt att jag får nån smärta i magen. Eftersom detta är första ungen vet jag inte hur värkar känns så tänkte inte riktigt att det skulle vara dags, för smärtan gick över efter en stund. Inte mer med det. Senare åkte vi hem. Somnar. vaknar vid halv fyra på morgonen, om jag minns rätt, av att jag hade skitont i magen! Går in på toa i tron om att jag var jävligt skitenödig men inget kom. Tror jag gick och la mig sen men fick ingen ro så upp igen och börjar fatta att det faktiskt ÄR värkar. Eller, det fattade jag väl på riktigt efter jag hade pratat med mamma som jag ju var tvungen att ringa. Så hon förklarade hur hon hade känt.
Ringer NÄL och säger att jag har fått värkar men systern jag pratade med tyckte jag skulle ta det lugnt och gå in och ta en dusch och sen ringa upp igen. Så det gör jag. Men lika ont i magen har jag för det! Såklart! Ringer sjuktaxi (som jag var tvungen att ta då Kenneth skulle jobba). Men den jävla sjuktaxin skulle jag få vänta på i ungefär 156 timmar!! Så jag går runt och väntar. Väntar. Väntar. Har ont. Väntar. Sen bestämmer sig Kenneth för att skita i jobbet och köra in mig istället, så jag ringer och avbeställer sjuktaxin.
Vi hämtar mamma på vägen för hon skulle, som tur var, med mig in. Väl framme röker jag några bloss på mamma cigg, vem vet när jag skulle få röka igen! Hmm, när var vi inne nu? Tror klockan var halv sex eller sex... Eller halv sju-sju? Äh, skitsam. Kommer in, dem undersöker mig och sätter band och skit på magen. Dem upptäcker att plutten min inte tål mina värkar så dem säger att bebisen måste ut inom 20 minuter. Genom kejsarsnitt då. Fan vilken chock jag fick! Blev ju inte alls som jag trodde. Först ville dem söva mig så jag börjar grina (överkänslig som man var under den tiden) och säger att jag vill vara vaken. Så dem kommer in en stund senare och säger att det är okej. Så mitt upp i chocken blev jag glad för att jag fick vara vaken när dem skulle ta ut min bebbe. Får ryggmärgsbedövning som jag har för mig gjorde fan så ont! Sen efter lite annan skit börjar dem skära och ha sig. Va skumt det kändes. (Har för övrigt inte tillbaka all känsel runt ärret ÄN!) När älskling kom ut sprang dem iväg med han direkt för han mådde inte alls bra. Navelsträngen 1½ varv runt halsen. Så jag fick se han för första gången när han var någorlunda ren och fin! Såg direkt att han var min lille Se7en! Herregud vad liten han var med sina 2550 gram och 47 cm långa kropp!
Vi fick åka hem efter en vecka med tanke på att han var så sjuk och låg på neonatalvården nästan hela tiden.
Innan man åker hem får man ju prata med en där inne om hur man mår och sånt. Vi frågade hur det hade gått om jag hade väntat på den där sjuktaxin och inte åkt in tidigare med Kenneth. Det visste hon inte. Det kunde gått illa iallafall. Så det var TUR att Kenneth erbjöd sig, annars hade jag kanske inte haft min Se7en hos mig idag... Är så glad att jag har honom. Det går inte att beskriva i ord hur mycket jag älskar den lille vilden! <3

Nu är det sovadags för Moi. Kalas för lillSjuan imorgon/idag! Natti, natti!

.:Se7enBus:.

Mammas pojk har blivit så duktig. Han fick sitt sista mål (gröt) vid 20-tiden igår och somnade vid 21.45. DET är tidigt för att vara han! Men så vaknade plutten runt 3 på natten så fick gå upp och göra välling. Sen somnade han så fint igen. Idag vaknade han 8.45 om jag minns rätt, så jag har varit vaken sen dess. Nu sover han middag fast det känns som han sover för en hel natt igen! Tror han går in på tredje timmen snart! Men sån är han alltid när han vaknat "tidigt" på morgonen, då sover han jättelänge på dagen sen. Tror han börjar komma in i sin egen rytm nu. Det gör väl dem flesta ungar när dem är runt ett år skulle jag tro.

Har kunnat duscha i ganska normal takt idag förresten! Seven sov och Kenneth slumrade på soffan/sängen så ifall Sjuan skulle vakna fanns ju Kenneth där. Annars är det så jävla jobbigt när jag är ensam med Seven, får stänga av vattnet emellanåt för att höra om han har vaknat eller inte. Och kan för den delen inte ta den tid på mig som jag vill. Är hyperstressad nästan hela tiden. För övrigt också alltså. Om jag ska göra nåt för mig själv, t.ex sminka mig, måste det gå så jävla fort för Seven KAN ju bli grinig. Tänk vad skönt när han förstår "vänta" och "mamma är upptagen just nu" så han kan gå och leka för sig själv en stund och vänta på att jag ska bli klar.

Nä, han vaknar väl snart skulle jag tro så ska passa på att ta en cigg i lugn och ro och förbereda maten för mammas älskling! <3

.:Onödigt som fan:.

Snodde denna av Cathy som snodde den av Cissi som säkert snodde den av nån annan, etc, etc.

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna nedan genom att skriva första meningen i sms:en.
Fråga 1 besvaras alltså med första meningen i första sms:et,
fråga 2 med första meningen i andra sms:et o.s.v.

Här kommer mina svar:

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Hej.

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hej, nu har vi landat i Partille och gjort oss hemmastadda.

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Michael Jackson på tv4, håller på till 03.45.

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?

Gå och lägg dig då.

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Okej, det var tidigt för att vara han.

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Ok.

7. Vad vill du höra mest av allt?
Kan du klippa mig idag?

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Men lägg av.

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Jag såg videon på Seven på youtube.

10. Med vilken replik vill du bli uppraggad?
Nä jag tog fel på dag så trodde helt tvärtom och det hade varit dagen innan.


Det var det jag sa. Onödigt som fan.

.:Sol och innesittande:.

Mammas pojk älskar att ligga på hennes fötter när hon står vid spisen!
Mammas pojk tycker om att ligga på mammas fötter när hon står vid spisen!

Yes, äntligen är solen här. Och jag är såklart inne.
Se7en har sovit i säkert ett par timmar så naturligtvis vaknar han säkert snart när jag sitter här. Som vanligt!
Har bara en halv cigg kvar så hoppas Kenneth har med sig sen...

JAAA, kanske ska till Gekås, Ullared på onsdag! Har bara varit där en gång och det är säkert 4-5 år sen eller någe. Ska handla ihjäl mig! Om ekonomin tillåter då. Min plutt blir ju 1 år på torsdag så får se om jag hittar nåt att köpa till han där inne. Ute i sista stund.. As usual. Se7en får troligtvis vara hos sin mormor den dagen. Vill kunna slappna av när jag är där och slippa tänka på om han ska grina snart eller inte...

Så, nu vaknade han. Återkommer senare.

Fäääärdig! Typ 5 timmar efter, haha! Nu är solen borta, jag har cigg, Seven är fortfarande vaken. Han åt precis upp resterna av melonen, som han åt nyss, från handduken på golvet (som är rent btw). Han har varit riktigt gnällig idag. Kenneth kom hem och Sjuan blev stormglad... Såklart.

La precis pöjken, han sover fanimej! Klockan är bara 21.55! Annars brukar han somna vid 00-01-tiden. Hoppas verkligen han sover för natten nu. Är helt slut. Klart, han kommer ju säkert vakna tidigare imorgon då men det får jag ta. Kommer vara som en jävla zombie.

Fan vad jag älskar att vara mamma men vill inte ha fler barn på lääänge! Seven får räcka ett bra tag framöver. Han kör slut på mig den lille schiiten! Han vill ha uppmärksamhet hela tiden nästan. Fast ibland är han skitduktig och leker själv med sina leksaker och "pratar" och har sig. När han blir trött på att roa sig själv kommer han till mig och gnäller och slutar verkligen inte gnälla förrän jag tar upp honom. Men iallafall, Seven är den bästa ungen som finns!

Nä, nu blir det tv-tittande en stund. G´night!

RSS 2.0