.:ÄntligenVitaDagar/Nätter:.


Se7en-plutt med leverpastej runt munnen. :)


Snö... Det var otroligt roligt när jag var liten. Sen hatade jag den. I tonåren nånstans. Om jag inte minns fel så halkade jag en morgon när jag skulle gå från bussen in till skolan. Högstadiet. Eller var det på vägen TILL bussen på väg hem? Äh. Is var det iallafall. Skumt det där att det första man gör när man har halkat/ramlat/klantat sig är att kolla om någon såg och SEN känna efter om/var man fick ont! Hur som helst, pinsamt var det! Då. Har inte hänt på flera år så vet faktiskt inte hur jag skulle reagera om det nu (peppar, peppar) skulle ske.
Hoppas snön är kvar imorgon (idag) för då ska min lille Seven få åka pulka och leka snöbollskrig med mamman sin plus andra, kanske frivilliga.

Har äntligen fått skickat iväg lite gamla filmrullar! Ni vet dem där bruna avlånga remsorna som är rullade in i en liten behållare? Även kallade negativ! Tagna i en VANLIG, gammal hederlig kamera. Har väl inte använts på sisådär 150 år. 6 rullar, 740 spänn inkl. frakt! Klart värt det då jag vet att det är MINA kort och tagna för längesen. Så har egentligen ingen aning om vad det är för bilder. Ska bli så jäkla sköj!
Ska se om jag kan leta fram gamle kameran någon dag och kanske börja använda den igen. Känns mer äkta på nåt sätt med tanke på att jag är uppväxt med dem. Sen så får man ju aldrig tummen ur arslet att skicka in sina digitala bilder. Inte jag iallafall... Men ska. Någon dag.

Supp!

.:SkitVareHär:.

Är så trött på denna skiten. Mår piss. Ingenting går min väg. "Saken" vill inte sluta. Flera veckor hit och dit. SLUTA!!
Mitt hår är torrt och ruttet. Var fan är mitt järn?!?!
Ner går det inte heller. Why, oh WHY just jag?
Saknar min Bonnie-snutta med. Fy fan vad jag saknar henne. Varför får såna grejer hända?.. Jag älskar dig min gumma.
Nej, nu gråter jag nästan igen.
Älskar min Se7en och resten av min underbara familj. Och vissa vänner. Eller typ två. Ni vet vilka ni är.
Hejdå.

.:Vaken?:.

Drygt 3 månader gammal <3


Yepp, klockan är 04.36 och jag är fortfarande vaken... Ska snart sova. Förhoppningsvis.
Min stackars Seven har varit förkyld i ett par dagar nu. Idag somnade han relativt tidigt jämfört med igår då han somnade ca 04.20!! Idag? Tror runt 00, 01? Hoppas han sover hela natten för jag behöver verkligen min sömn! Som ändå inte kommer vara i så många timmar. Jag vet, får skylla mig själv.

Äntligen snart fredag! PARTEY! Jäälar, det ska bli så sköj. Känns som att jag inte har festat på flera år. Senast var väl någon gång i somras skulle jag tro.
Jo, anledningen till att jag ska ut; HÅRDROCKSKVÄLL på Sjökanten! Dem borde verkligen ha det oftare. Drar folk som fan på fredagarna då det annars brukar (enligt rykten) vara helt dött. Så alla som känner sig taggade tycker jag absolut ska gå dit! Röj, röj!

Äh, ska sova nu. Natti.

RSS 2.0